Take a fresh look at your lifestyle.

Holger Rune võidab vihmases Itaalia lahtiste veerandfinaalis Novak Djokovicit

0CNN

Novak Djokovic ettevalmistused selleks French Open sai kolmapäeval uue hoobi, kui Itaalia lahtiste veerandfinaalis alistas maailma esireket Holger Rune.

20-aastane Rune domineeris märgades oludes, kuna vihm jätkab Roomas mängu mõjutamist, võites 6:2 4:6 6:2, saavutades oma teise järjestikuse võidu Djokovici üle pärast võitu novembris Pariisi Mastersi finaalis.

See on esimene kord pärast 2004. aastat, kui ei Djokovic ega Rafael Nadal on ATP teatel Itaalia lahtiste finaalis.

“See on minu jaoks tõesti suur võit,” ütles maailma nr 7 Rune ATP tuur. “Ilmselt tegin seda ka eelmisel aastal Pariisis, kuid Novaki vastu mängides on iga matš minu jaoks tohutu väljakutse. Ta on üks suurimaid, kes seda mängu kunagi mänginud on.

“Ma teadsin, et pean olema oma parimas vormis … ja ma olin täna. Olen enda üle ülimalt uhke ja nautisin iga hetke seal. Jään muidugi alandlikuks. Mul on palju saavutada. Ma arvan, et peaksite alati olema alandlik. Ma arvan, et olen, ma loodan ja ma loodan, et inimesed näevad mind sellisena.

“Ma olen väljakul tohutu võitleja ja jätan kõik, kui ma oma matše mängin. Olen ülimalt uhke, et suutsin täna võidu võtta. Pidin kõvasti võitlema ja mängima oma parimat tennist. Suur tunnustus Novakile, ma olen tema suur fänn. Ta on tohutu inspiratsioon ja ma soovin talle kõike head.

Kaotamine tähistab järjekordset pettumust valmistavat saviväljakuturniiri Djokovicile, kes ei ole 28. mail algavate Prantsusmaa lahtiste eel oma kolmel punasel pinnal veerandfinaalist edasi pääsenud.

Rooma kuuekordne tšempion serblane näis olevat ka matši ajal füüsiliselt raskustes ja vajas meditsiinilist timeouti, enne kui ta võitis vihmasaju tõttu teise seti.

Holger Rune'il on Novak Djokovici üle kaks järjestikust võitu.

Djokovic oli naasmas väljakule pärast seda, kui ta hiljutisel kohtumisel ei osalenud Madridi lahtised küünarnukivigastuse tõttu ja 22-kordne suure slämmi tšempion nägi oma parimast siiski kõvasti alla.

Siiski tuleb au anda Rune’ile hiilgava esituse eest, mis kindlustab tema koha Roland Garrosi tiitlipretendentide seas.

Taanlane, kes osaleb oma esimesel Itaalia lahtistel, mängib poolfinaalis kas Casper Ruudi või Francisco Cerundologa, kui 20-aastane mees otsib karjääri teist Masters 1000 tiitlit.

Read original article here

Leave A Reply