Take a fresh look at your lifestyle.

Isegi Iron Claw maadlustreening rikkus kõiki oodatud reegleid

0

Guerrero juunior: Kõik see, mida sa ütlesid, on minuga juhtunud. Eddie, mu onu, suri mu hotellis minu käte vahel, kui olime teel. Ma olin 32. Vince McMahon, WWE omanik tuli hotelli. Meil oli tunni või paari pärast Minneapolises supershow ja see oli selline: “Mida me teeme?” Etendus peab edasi minema. Nii et ma läksin välja ja maadlesin, nagu Sean ütles, ja maadlesin Eddie suurima rivaaliga.

Durkin: See pidi olema hullumeelsus, et sellega emotsionaalselt toime tulla elava publikuga.

Guerrero juunior: Areenile jõudnud inimesed veel ei teadnud. Tegime Eddie austusavalduse. Inimesed maksid saate vaatamise eest ja see on USA võrgu otseülekanne. Tühistamist pole.

Durkin: Nagu filmis, oli neil perefirma ja nad pidid välja mõtlema, kuidas seda jätkata. Vastutus langeb järgmisele inimesele ja see oli midagi, mis mind väga huvitas. Nad kõik olid andekad poisid. Kes juhtis? Kellel oli kõige rohkem kuumust? Kes pidi järgmisena järjekorras olema? Need saatuslikud sündmused määrasid, mis juhtus kõigi nende meestega.

Kuidas teie kaks selle jaoks ühendasite?

Durkin: Ma vaatasin Chavo maadlemist ja nägin, et su nimi tuli välja [as a trainer] peal GLOW. ma armastasin GLOW, ja ilmselgelt vajasime maadlustreenerit.

Guerrero juunior: Hollywoodis pöörduvad paljud inimesed teie poole. Mõned neist võivad olla võltsid. Sain meili ja võib-olla läks päev või paar ja mulle helistati Alison Brie. Ta ütleb: “Hei, Chavo, seal on see režissöör, kes üritab sinust kinni saada. Ta aitas tõesti mu abikaasat, Dave Franco, oma režissööridebüüdis.” “Davey,” kutsus ta teda.

Durkin: Tootsin Laenutus.

Guerrero juunior: Nii me siis kohtusimegi.

Millised olid teie kahe kehaehituse, toitumise ja treenimise korraldused Zacile, Harrisele ja Jeremyle?

Durkin: Mitte midagi. Valisin poisid näitlejatena selle pärast, kes nad on, ega tahtnud neile kehalisuse kohta mingeid juhiseid anda. Minu jaoks on kogu filmi mõte selles, et mitte üritada kedagi füüsilisse, mehelikku kasti panna. Nii et ma ütlesin neile: “Treenige nii, nagu te füüsiliselt soovite.” Mõlemal oli oma treener ja siis nad tulid ja töötasid koos Chavoga maadluse kallal.

Read original article here

Leave A Reply