Take a fresh look at your lifestyle.

Kourtney Kardashian soovib pärast avalikku tüli Kim Kardashiani sünnipäeval

0

Kourtney Kardashian jättis oma perekondliku rivaalitsemise kõrvale, et tähistada Kim Kardashiani 43. sünnipäeva, vaatamata nende tülile Dolce & Gabbana moeetenduse pärast Milanos. Kourtney astus Instagrami ja kirjutas: “Palju õnne sünnipäevaks mu esimesele õele. Tänan, et olete mind kõik need aastad vastu pidanud ja tegelikult kuulasite kõiki mu hullumeelseid ideid. Inimesed usuvad, et kaklused, mida nad televiisorist vaatavad, on kohutavad, kuid pole näinud juukseid tirivaid ja küünte kaevamisi juba keskkooli algusest. Õdede rõõmud. Ma armastan sind sügavalt igavesti ja alati. Õnnistagu Jumal seda aastat armastuse, õnne ja küllusliku rõõmuga.”

Ka teised pereliikmed avaldasid talle kiindumust. Tema ema Kris Jenner saatis Instagramis südamliku austusavalduse. Ta kirjutas: “Palju õnne sünnipäevaks mu kaunile tüdrukule @kimkardashian, ma armusin sinusse sel hetkel, kui me kohtusime ja sellest ajast peale olen olnud sinust kinnisideeks. Tunnen end nii õnnistatud, et saan olla sinu emme ja olen su üle nii uhke iga kord. sa oled parim tütar, ema, õde, tädi, nõbu, parim sõber, usaldusisik, reisipartner, ostusõber, stilist ja terapeut. Imetlen sind rohkem, kui sa tead, ja ma tahan, et sa teaksid, et sa oled inspiratsiooni nii paljudele, aga eriti mulle. Ma armastan sind rohkem, kui sa kunagi mõistad ja tänan Jumalat sinu eest iga päev. Ma armastan sind, emme xoxo”

https://www.instagram.com/p/Cyp96U1OD65/?img_index=1

Khloe Kardashian jagas ka oma “õe hingesugulasega” endast hulgaliselt tagasivaateid. “Sina ja mina kuni kibeda lõpuni, lapsuke.” Ma sõidan sinu pärast. Ma olen teie kõrval kuni lõpuni. Ma läheksin teie jaoks MIS TAHES pikkusesse. KÕIK on korras. “Ma ei hakka isegi küsimusi esitama,” kirjutas 39-aastane Good American ettevõtja.

“Ma järgnen sulle pimesi kõikjale, kuhu lähed, et sind toetada ja kaitsta. Olen siinsamas kõrval, rõõmustamas sind või valmis vajadusel maha viskama. Sain sind uhkelt ja auväärselt kätte, kuni aeg otsa sai. Ära kunagi unusta. et kogu elu jooksul olen ma su kätte saanud!”

https://www.instagram.com/p/CyqpwqixKIx/?img_index=1

Tema ja Kim on hiljuti jõudnud uudistesse oma tüli pärast Milanos Dolce & Gabbana moeetenduse pärast, mis oli eetris Hulu saates “The Kardashians”. “Tundub kohutav, et mu õde kasutas minu pulmi ärivõimalusena,” tunnistas Kourtney. ülestunnistuses, viidates Kimi kokkuleppele moemärgiga, mis oli vaid kuud tagasi tema pulmi Itaalias sponsoreerinud.

Hiljem viitas ta Kimile kui “egootilisele… nartsissistile” ja “nõiale”. Hiljem on nad oma tüli lahendanud, kusjuures Kourtney tunnistas, et mõlemad rääkisid järjekorda. “Ma arvan, et oleme mõlemad öelnud asju, mille üle me uhked pole, kuid igaüks, kellel on õdesid või õdesid-vendi, teab seda dünaamikat,” tunnistas ta Hulu saate neljanda hooaja debüüdil.

See lugu on pärit kolmanda osapoole sündikaatvoo agentuuridest. Mid-day ei võta endale vastutust ega vastuta teksti töökindluse, usaldusväärsuse, usaldusväärsuse ja andmete eest. Mid-day management/mid-day.com jätab endale ainuõiguse sisu muuta, kustutada või eemaldada (ilma ette teatamata) oma äranägemise järgi mis tahes põhjuselRead original article here

Leave A Reply