Take a fresh look at your lifestyle.

Ma lonkasin 3. hooaja tutvustuse ajal: Eijaz Khan saates “Unistuste linn”.

0

Näitlejad näevad teadaolevalt palju pingutades, et tegelaskujusid ekraanil ellu äratada, surudes sageli läbi füüsilisi väljakutseid ja isiklikke tagasilööke, et pakkuda teedmurdvaid etendusi. Tuleval hooajal “Unistuste linna 3. hooaeg” sai vormis ja vapper Wasim Khan (Eijaz Khan) laskmise ajal raskelt vigastada, kuid jäi oma iseloomule truuks ja talus iga kuuli, et täita oma roll täiuslikult.

Loe ka: “Unistuste linna” 3. hooaja treiler: tagasi poliitiliste võimumängude ja reetmisega

Tema vigastusest rääkides, Eijaz Khan ütles: “Kolmandal hooajal murdsin oma parema jala kaks metatutti. Minu lonkamist näete ka tutvustusstseenis. Ma ei saanud kõndida. Minu parema jala kinga suurus oleks ühe numbri võrra suurem kui vasaku jalaga, sest mu jalg oli paistes. Olin just läbinud operatsiooni ja ma ei saanud korralikult kõndida ega üldse joosta. Kuid härra (Nagesh Kukunoor) suhtus sellesse väga sümpaatselt. Meil ​​on laskmise ajal palju väljakutseid, kuid me mõtleme välja, kuidas neist üle saada. Me ei saa oma võtet peatada. Kahjuks oli mul eelmisel aastal kuus kuud teisel poolel palju vigastusi. Nii et nüüd olen ise tempot teinud. Olen aru saanud, et ma pole enam 35-40. Ma saan aru, et kõigel on oma elu. Igal liigesel on oma elu. Nii et ma ei taha seda puudutada, laadida ega üle koormata. Ma tahan seda tempot teha ja töötan praegu jõu tugevdamise liikuvuse kallal, rohkem kui lihtsalt rohkem lihaseid kinnitada.

 
 
 
 
 
Vaadake seda postitust Instagramis
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Postitust jagas Eijaz Khan (@eijazkhan)

Sukelduge poliitika hämarasse maailma Disney+ Hotstari erisaadete “City of Dreams 3. hooajaga” 26. mail.

Loe ka: Eksklusiivne! Angira Dhar ja Isha Talwari aus reaktsioon saas-bahu seepide pakkumiseleRead original article here

Leave A Reply