Take a fresh look at your lifestyle.

“Ma olen laastatud”: Taylor Swift fänni surmast Brasiilia kontserdil

0

Poplaulja ja laulukirjutaja Taylor SwiftÜlimalt edukas Eras Tour on näinud traagilist kukkumist, sest tema esinemine Brasiilias on viinud fänni juhusliku surmani, mis on teda muserdanud.

Instagramis kirjutas laulja pika kirja, milles avaldas kaastunnet inimese lähedastele ja väljendas oma kurbust.

Ta kirjutas: “Ma ei suuda uskuda, et kirjutan neid sõnu, kuid murtud südamega ütlen, et kaotasime täna õhtul enne minu esinemist fänni. Ma ei oska isegi öelda, kui muserdatud ma sellest olen. Mul on väga vähe teavet peale selle, et ta oli nii uskumatult ilus ja liiga noor.

Ta lisas: “Ma ei saa sellest lavalt rääkida, sest tunnen, et ma olen leinast, kui ma isegi üritan sellest rääkida. Tahan nüüd öelda, et tunnen seda kaotust sügavalt ja mu murtud süda läheb tema perekonnale ja sõpradele. See on viimane asi, mida arvasin juhtuvat, kui otsustasime selle turnee Brasiiliasse tuua.

Ilmselt minestas fänn ja suri äärmuslikest temperatuuridest tingitud südame-kopsu seiskumise tõttu, nagu kirjutab The Hollywood Reporter. See on kaasa toonud fännide poolt palju kriitikat kontserdi korralduse ja toimumiskoha haldamise kohta, kurtes, et sellel polnud vajalikke materjale, mis oleks võinud inimesele arstiabi laenutada.

Inimesed sotsiaalmeedias väidavad ka, et staadion, kus etendus toimus, keelas fännidel veepudeleid tuua, kui temperatuur tõuseb peaaegu 100 kraadini.

Swiftit võis ühel hetkel näha ka fännide salvestatud videos, mis peatas saate, et veenduda, et fännid saaksid vett. “Siin on inimesi, kes vajavad vett, võib-olla 30, 35, 40 jala kaugusel. Nii et kes iganes vastutab neile selle andmise eest, veenduge, et see juhtuks. Kas ma saan signaali, et teate, kus nad on?”

See lugu on pärit kolmanda osapoole sündikaatvoo agentuuridest. Mid-day ei võta endale vastutust ega vastuta teksti töökindluse, usaldusväärsuse, usaldusväärsuse ja andmete eest. Mid-day management/mid-day.com jätab endale ainuõiguse sisu muuta, kustutada või eemaldada (ilma ette teatamata) oma äranägemise järgi mis tahes põhjusel

Read original article here

Leave A Reply