Take a fresh look at your lifestyle.

Nick Jonas nimetab Priyanka Choprat sel põhjusel “uskumatuks partneriks”.

0

Nick Jonas diagnoositi I tüüpi diabeet üsna varakult. See oli aeg, mil ta ei olnud praegune nimi. Nüüd on Nick ajakirjale Prevention antud intervjuus avanud, kuidas ta igapäevaselt asjadega tegeleb.

Kunstnik jagas: „Olin sel ajal koos oma vendadega tuuril; see oli meie karjääri algusaeg. Tegime kooliekskursiooni – uimastivastase koolituuri –, nii et põhimõtteliselt sisenesime kirdeosas asuvatesse koolide auditooriumidesse ja tegime 15-20-minutilise seti oma väga valju pop-punk muusikaga ja ma hakkasin kogema. kõik sümptomid,” ütleb ta, “sagedane urineerimine, isutus, ootamatu kaalulangus.”

Hiljem jagas näitleja, et tema pere saab nüüd tema käitumisega aru, millal mul glükoos on kõrge. Ta ütles: “Kevin ja Joe oskavad öelda. Nad saavad aru, millal mu glükoos on kõrge, sest ilmselgelt olen ma pisut ärrituvam. Aga nüüd ma lihtsalt ütlen neile. Ma mõtlen, et “ära mind praegu sega, mu glükoos on kõrge, olen 10 minuti pärast korras”, siis on kõik hästi.”

Nick paljastas veel, et jagas oma suhkrutaseme üksikasju abikaasa Priyanka Chopraga. «Kui reisil ja muul sellisel alal käime, kui olen naisest eemal, siis jagan igaks juhuks ühe vennaga. Kunagi ei tea, parem on lihtsalt olla ohutu.

Ta helistas intervjuus edasi Priyanka uskumatu partner selles, kuidas ta Nicki haigusega toime tuleb. Ta ütles: “Ma arvan, et meie suhte alguses oli oluline panna alus sellele, mis tunne on. Inimesel, kes haigusega ei ela, on raske seletada, mis tunne see füüsilisest, aga ka emotsionaalsest vaatenurgast tundub. Ja seda ma mainisin enne oma vendade hoiatamist, kui mu glükoos on kõrge. Ma teen sama temaga. See lihtsalt aitab vältida tarbetuid kiirusevahesid. Ta on olnud täiesti uskumatu partner mitte ainult haiguse ohjamisel – ta on täielikult haritud, mida iga stsenaariumi korral teha –, vaid ka nüüd lapsevanemana. Ma arvan, et teie keskendumine ja tähelepanu oma tervisele üksikasjadele klõpsab teistsuguse käigu, sest te ei ela nüüd ainult iseenda jaoks, vaid elate selleks, et olla kohal ja jagada nii palju mälestusi ja olla nii kohal kui võimalik. see väike ingel. Nii et ma arvan, et ainuüksi püüdlemine selle poole, et elada kõige tervislikum ja õnnelikum elu ning diabeet on selle osana ülitähtis.

Intervjuus avas ta veelgi, kuidas ta pärast Maltie Marie saabumist sellega tegeleb. Ta jagas: „Oli päevi, mil meie tütar oli varem kodus, kui mind tabas madalseisu, kuna tal oli vaja pudelit või millegi jaoks mu tähelepanu, ja see oli väga uus kogemine. Ja kui ma ühel päeval läbi mõtlesin, selgitasin talle seda: miks issi peab hetke aega võtma või mis iganes see on, ei olnud ma tõesti mõelnud. Sel hetkel elasin selle haigusega üle poole oma elust. Need uued kogemused ilmuvad jätkuvalt ning nende ümber vestluste loomine ja normaliseerimine on imeline.

Read original article here

Leave A Reply