Take a fresh look at your lifestyle.

Oih! Bre Tiesi ütleb, et see ei olnud tema “kavatsus” paljastada, et ta magas Michael B. Jordaniga päikeseloojangu müümisel!

0

Bre Tiesi arutab opsiat, mis tal oli Müüa päikeseloojang seatud.

Kui hiti 7. hooaeg Netflix kinnisvaranäitus langes eelmisel nädalal, olime põnevil, kui kuulsime, et meie jaoks on ees ootamas mahlane draamat… Aga üht me ei oodanud? Kuulda A-nimekirja filmistaarist, kellega koos Bre teo tegi!!

Seotud: Amelia Hamlin vabastab rinnanibu julge punase vaiba välimusega!

Kui te ei mäleta, siis lõuna ajal koos Emma Hernan, Chrishell Stauseja Amanza Smithküsis Chrishell tüdrukute seltskonnalt, millise kuulsusega nad magaksid, kui neil oleks võimalus – ja Amanza lukustas kiiresti oma vastuse kui Michael B. Jordan! Kuid Bre-l oli kamba jaoks uudiseid:

“Ma saaksin seda teha – ja ma olen seda teinud.”

Jep!!

Kuid tundub, et ühe lapse ema ei tahtnud tingimata, et see teave jõuaks üldsusele. Teisipäevase intervjuu ajal Meelelahutus täna õhtulhakkas modell väljundile ütlema:

“Me kõik rääkisime tüdrukutega, istusime ja lähtestasime kaameraid – see ei olnud vestlus, mis oli tehniliselt…”

Seejärel ta vaikis, enne kui reporter küsis: “Kas te ei teadnud, et seda kasutatakse?” Bre vastas:

“Ma tean paremini ja see on minu enda süü. Ma tean paremini.”

Ta lisas:

“Tehniliselt oli mul esimene tõsieluhooaeg, andke mulle natuke lõdvaks. Kuid ma olen viimastel hooaegadel kindlasti palju õppinud.

Oeh! Huvitav, kas MBJ nägi! Ja muidugi on Nick Cannonkellega tal on 16-kuune poeg Legendaarne armastus! Kuid tõsielustaar tunnistas, et see on lihtsalt mängu nimi, kui tegemist on reality-TVga:

“Nii ei üritanud ma olla nagu “oh, tead, ma tegin X, Y ja Z.” … Pidage meeles, et me tahame teha head saadet ja [so] teil on meelelahutust. Nii et mis iganes teeb, teeb seda ja mis mitte, see ei tee. Kuid ka see polnud minu kavatsus.

Mis puudutab konkreetseid üksikasju või suhte ajakava, ütles ta väljaandele:

“Ma ei hakka sellesse liiga palju süvenema.”

Nii mahlane!! Mõtted, kõik?? Anna meile kommentaarides teada!

[Images via Netflix & MEGA/WENN]

Read original article here

Leave A Reply