Take a fresh look at your lifestyle.

Rafael Nadal loobub vigastuse tõttu Prantsusmaa lahtistest ja ütles: “Järgmine aasta on minu viimane aasta”

0CNN

Rafael Nadal jääb igatsema French Open esimest korda pärast debüüti 2005. aastal pärast seda, kui 14-kordne meister teatas neljapäeval, et on vigastuse tõttu turniirilt loobunud, lisades, et “järgmine aasta on minu viimane aasta” profitennises.

Hispaanlane sai teisel ringil puusavigastuse Austraalia lahtiste kaotus jaanuaris Mackenzie McDonaldile ja ütles esialgu, et loodab kuue kuni kaheksa nädala jooksul taas vormis olla.

20. aprillil ja seejärel neljapäeval sotsiaalmeediasse postitatud värskenduses ütles 22-kordne suure slämmi meister siiski, et tema taastumisprotsess võtab oodatust kauem aega.

Nadal paljastas ka, et on taastumise ajal järgmised “mõned kuud” väljakust eemal, mis tähendab, et 36-aastane mees jääb tõenäoliselt ka Wimbledonist eemale.

“Minu ambitsioon on proovida peatuda, et anda endale võimalus nautida järgmist aastat, see on tõenäoliselt minu viimane aasta profituuril,” ütles Nadal oma Rafa Nadali akadeemias Manacoris, Hispaanias pressikonverentsil.

“See on minu idee, isegi siis ei saa ma 100% öelda, sest kunagi ei tea, mis võib juhtuda – aga minu idee ja motivatsioon on proovida nautida ja proovida hüvasti jätta kõik turniirid, mis minu jaoks minu jaoks minu jaoks olulised on olnud. tennisekarjääri jooksul [next] aastal ja proovige lihtsalt nautida seda, olles konkurentsivõimeline ja nautides väljakul olemist, mida täna pole võimalik.

“Ma tõesti usun, et kui ma praegu jätkan, ei saa ma seda teha. Ma ei tea, kas ma lõpetan, kas suudan selle teoks teha, kuid ma tean, et võimalused on palju suuremad.

“King of Clay” ütles, et kavatseb naasta septembris algavale Davis Cupi finaalile.

Nadal on pärast oma võidukat debüüti 2005. aastal Prantsusmaa lahtistel kaotanud vaid kolm korda, mis on kahtlemata üks domineerivamaid rekordeid kogu spordis.

2009. aastal tabas ta tenniseajaloo üht suurimat ärritust, kaotades kaheksandikfinaalis Robin Söderlingile, enne kui alistas 2015. ja 2021. aastal Novak Djokovici.

2016. aastal loobus Nadal randmevigastuse tõttu oma kolmanda ringi matšist kaasmaalase Marcel Granollersi vastu.

Nadal pole pärast Austraalia lahtisi mänginud ja langes märtsis esimest korda pärast 2005. aastat maailma 10 parema hulgast.

“Rafa, me ei kujuta ette, kui raske see otsus oli,” Roland Garros kirjutas Twitteris.” Jääme teid selle aasta Roland-Garrosel kindlasti igatsema. Hoolitse enda eest, et naasta väljakutele tugevamana.

“Loodan, et näeme teid järgmisel aastal Pariisis.”Read original article here

Leave A Reply