Take a fresh look at your lifestyle.

Wells Fargo meistrivõistlused: Wyndham Clark saavutas PGA Touri esimese võidu

0CNN

Pühapäeval Quail Hollow’s viimasest faarvaatrist üles kõndides tegi Wyndham Clark teadlikult jõupingutusi, et nautida kõiki teda ümbritsevaid vaatamisväärsusi ja helisid. Mõni hetk hiljem koputas ameeriklane koju, et võita Wells Fargo meistritiitel ja oma esimene PGA Touri tiitel.

“Esimese turniiri võite võita vaid korra,” mõtiskles Clark, kuid see oli võit, mida tema kujutlusvõimes lugematuid kordi mängiti.

“See on sürreaalne, ma olen sellest unistanud ilmselt juba kuueaastaselt,” ütles Clark Põhja-Carolinas Charlotte’is ajakirjanikele.

“Sellest ajast, kui ma olen PGA Touril osalenud, fantaseerite sellest kogu aeg ja ma olen seda sel aastal mitu korda teinud, kui taban end unistamas võidust.

“Teha seda sellel golfiväljakul selle võistluse vastu on parem, kui oleksin kunagi ette kujutanud.”

Ka võiduviis oli unistuste värk, kuna Clark kaardistas 19-aastased ja saavutas neljavisulise võidu kaasmaalase Xander Schauffele üle, kes oli temast 75 kohta kõrgemal maailma edetabeli viiendal kohal. PGA Touri andmetel on ürituse ajaloos pare, jäädes alla vaid Rory McIlroy 21-aastastele 2015. aastal.

McIlroy, kes tegi oma esimese stardi pärast seda, kui ta The Mastersil maha jäi, saavutas staaride seas 31. koha, kus on kuus maailma 10 paremat.

Viimane voor kolm alla 68-aastast lõpetas 29-aastase Clarki neljanda järjestikuse vooru 60-ndatel, mis oli tugevam pärast seda, kui laupäevane särav 63 oli andnud talle kahelöögilise edumaa Schauffele’i ees, kes läks viimasesse vooru.

Clark põgeneb viimase vooru ajal punkrist.

Olles 2017. aastal profiks saanud, oli Clark viis aastat ja 133 PGA Touri starti ilma võiduta. Pärast märtsikuus Dominikaani Vabariigis Corales Puntacana meistrivõistlustel kuuendat kohta jõudmist hakkas ameeriklane mõtlema, et ei pruugi kunagi võitu maitsta.

“Ma tean, et see kõlab hullumeelselt, sest ma olen siin väljas olnud vaid viis aastat, kuid mul oli palju võimalusi kahe-kolme löögi jooksul jõuda sinna, kus ma olin, kas siis üheksa taha või pühapäeval alustades ja alati tundub, et kukun. lühike, ja mitte ainult, vaid tundub, et kukkusin tagasi,” tunnistas Clark.

“Olin palju sõnumeid ja kõnesid ning kordi, mil ma olin oma laagris olevate inimeste pärast nii pettunud, ja ma ei uskunud, et ma kunagi võidan, ja mõtlesin, et lõpetame sellest rääkimise”, sest ma ei tahtnud seda teha. mõtle selle üle. Ütlesin, et võib-olla see pole minu jaoks kaartides.

“Nii et seekord sellel positsioonil olles olin nagu:” Noh, me teame, mida mitte teha.

Neid tunde testiti kohe pühapäeval, kui Clark avas kolliga ja jäi kaheksandale teele lähenedes ühe üle. Kuid järgnev linnuke, millele järgnes veel neli tagumise üheksa esimese kuue augu läbimist, nägi teda koju sõitmas.

Kui ta oma lõpuvankri koju veeres, paistis Clark emotsioonidest tulvil. Pärast oma caddy ja Schauffele kallistamist näis ta pisaraid tagasi hoidvat, kui tervitas kell 18 kogunenud rahvahulka.

Clark tähistab pärast võitu koos fännidega.

Võit kindlustas Clarkile 3,6 miljoni dollari suuruse võitja auhinna, mis ületas tema eelmise parima palgapäeva, 485 000 dollarit, ja pileti 151. lahtistele meistrivõistlustele juulis Royal Liverpoolis. Samuti tõusis tema maailma edetabelis 49 kohta 31. kohale.

See täitis unistuse, mis peaaegu kunagi ei tõusnud. Kui 19-aastane Clark end Oklahoma osariigi ülikoolis andeka mängijana tõestas, suri tema ema rinnavähki.

Clark kaotas oma “kivi” ja kaalus tõsiselt spordist loobumist.

“Ma mängisin kohutavalt,” meenutas Clark. “On palju kordi, kui tormasin kvalifikatsioonis või turniiridel golfiväljakult välja ja sõitsin nii kiiresti kui suutsin, kuid ma ei teadnud, kuhu lähen.

“Pinge golfist ja sellest, et mul polnud seal ema ega kedagi, kellele ma saaksin helistada, oli minu jaoks väga raske. Siis on mul tööalaselt olnud mitu sellist hetke, kus sa lihtsalt jätad mitu lõiget järjest vahele või tunned, et su mäng on hea ja sa ei saa sellest palju kasu ja lihtsalt mõtled selle tegemisele [walking away].

“Max Homal on suurepärane tsitaat: “Iga golfimängija on ühe löögi kaugusel mõtlemisest, et võib Mastersi võita, või ühe löögi kaugusel golfimängust loobumisest.” See on tõesti suurepärane tsitaat, sest see on tõde. Mul on hea meel, et sellest välja jäin ja olen nüüd siin.

Read original article here

Leave A Reply